skip to Main Content
0754 308 781 office[at]cisnet.ro

VPS PREMIUM

Un server virtual privat (VPS), este deseori considerat următorul pas după ce website-ul dvs. depășește găzduirea partajată. Cu toate acestea, nu orice companie de hosting oferă aceleași servicii.

Din acest motiv, când vine vorba de alegerea furnizorilor de hosting VPS, este important să ținem cont mai mult decât doar de stabilire a prețurilor. Cu un VPS Premium, website-ul Dvs., va fi în siguranță.

Cu alte cuvinte, trebuie să consultați specificațiile tehnice ale fiecărui VPS înainte de achiziționare. Cunoașterea tipului de virtualizare, a sistemului de operare (OS) și a altor specificații vă poate ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză, care ar putea avea un impact semnificativ pentru website-ul dvs.

VPS Premium Găzduire

RESURSE VPS PREMIUM

Atunci când comparăm furnizorii de hosting VPS, este important să știm unde se află valoarea fiecăruia și cum se compară cu nevoile Dvs. Este ușor să luați în considerare doar prețul concurenților și de exemplu, să mergeți cu un furnizor de VPS ieftin, fără să țineți cont de ceea ce primiți (sau poate nu primiți) pentru prețul plătit.

Resurse VPS Premium

  • 6 GB RAM Burst – este cantitatea maximă de RAM pe care o puteți primi atunci când resursele fizice sunt disponibile.
  • 4 GB RAM Garantat – Memoria RAM dedicată este superioară RAM-ului de explozie (RAM Burst), deoarece este garantată, în timp ce RAM-ul de explozie nu este.
  • 8 CPU core 2,1 Ghz – Aceasta se referă pur și simplu la numărul de nuclee ale procesorului care vor fi disponibile la pachetul de hosting VPS Standard.
  • 70 GB spațiu SSD – este spațiul pe disc, alocat pachetului Dvs.
  • 3 IP-uri dedicate incluse – pachetul include 2 IP-uri dar la cerere, se pot aloca IP-uri suplimentare.
  • Trafic lunar necontorizat – nu veți avea probleme cu traficul pe website.
  • Interfață administrare – interfața de administrare se referă la partea de virtualizare, nu la cPanel/WHM. Licența de cPanel/WHM, va fi achiziționată separat.
  • 1Gbps uplink – transferul de date în rețea
Back To Top