skip to Main Content
0754 308 781 office[at]cisnet.ro

VPS PROFESIONAL

Găzduirea VPS Profesional, implementează mai multe instanțe de servere virtuale (8-12) pe o singură mașină fizică, adică un server dedicat. Găzduirea normală poate conține de la câteva sute până la câteva mii de utilizatori pe un singur server.

Găzduirea VPS Profesional, vă permite să utilizați o mare parte din resursele serverului dedicat. Acest pachet include o cantitate garantată de procesor, memorie RAM și spațiu pe hard disk, dedicat doar nevoilor dvs.

Scalabilitatea este fără îndoială un punct important al oricărei infrastructuri VPS. Posibilitatea de a adăuga sau elimina resurse din mers, face ca serverele virtuale să fie soluția perfectă pentru proiectele în creștere sau pentru gestionarea creșterilor bruște de trafic.

VPS Profesional Găzduire

RESURSE VPS PROFESIONAL

Pe scurt, serverele virtuale sunt mai sigure, mai bune, mai rapide și mai puternice. În plus, obțineți o libertate mult mai mare în ceea ce privește tehnologia și configurația acestora. Luarea unei decizii este un pic mai complicată, deoarece serverele virtuale sunt cu totul diferite în natură și prețuri.

Resurse VPS Profesional

  • 8 GB RAM Burst – este cantitatea maximă de RAM pe care o puteți primi atunci când resursele fizice sunt disponibile.
  • 6 GB RAM Garantat – Memoria RAM dedicată este superioară RAM-ului de explozie (RAM Burst), deoarece este garantată, în timp ce RAM-ul de explozie nu este.
  • 10 CPU core 2,1 Ghz – Aceasta se referă pur și simplu la numărul de nuclee ale procesorului care vor fi disponibile la pachetul de hosting VPS Standard.
  • 150 GB spațiu SSD – este spațiul pe disc, alocat pachetului Dvs.
  • 4 IP-uri dedicate incluse – pachetul include 2 IP-uri dar la cerere, se pot aloca IP-uri suplimentare.
  • Trafic lunar necontorizat – nu veți avea probleme cu traficul pe website.
  • Interfață administrare – interfața de administrare se referă la partea de virtualizare, nu la cPanel/WHM. Licența de cPanel/WHM, va fi achiziționată separat.
  • 1Gbps uplink – transferul de date în rețea
Back To Top