skip to Main Content
0754 308 781 office[at]cisnet.ro

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Această politică de confidențialitate explică modul în care Cisnet.ro  colectează, folosește, întreține și dezvăluie informațiile colectate de la clienții noștri, vizitatorii website-urilor noastre, persoanele care ne contactează și vizitatorii website-urilor clienților noștri (toate: „ Utilizator ”sau„ Utilizatori ”).

Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate împreună cu secțiunea „Termenii și Condiții” de utilizare și dacă este cazul, contractul dvs. cu noi.

Scopul acestei politici de confidențialitate este de a oferi utilizatorilor o înțelegere a tipurilor de informații pe care le colectăm. De asemenea, modul în care le tratăm și a alegerilor pe care le-ar putea avea, legate de aceste informații.

Ne rezervăm dreptul de a modifica politica noastră de confidențialitate în orice moment. Orice modificări ale acestei Politici de confidențialitate, altele decât cele necesare pentru remedierea erorilor tipografice, vor fi anunțate pe pagina noastră de start, precum și prin e-mail la adresa principală pe care utilizatorii o au în sistemul nostru.

Colectarea și utilizarea informațiilor

Dacă utilizatorii achiziționează un produs sau serviciu de la noi, solicităm informații personale în formularul nostru de comandă. Utilizatorii trebuie să furnizeze informații de contact (cum ar fi numele, adresa de e-mail și adresa de corespondență) sau informații financiare (precum numărul cardului de credit, CVV și data de expirare).

În timpul procesului de cumpărare, utilizatorii ne pot furniza informații opționale. Dacă aceste informații sunt furnizate, acestea sunt acoperite de această Politică de confidențialitate.

Cu toate acestea, furnizarea acestor date este voluntară. Informațiile despre cardul de credit sunt securizate printr-o criptare de înaltă calitate (AES-256, chei de 256 biți) Certificat SSL Comodo.

Folosim aceste informații în scopuri de facturare și pentru a onora comenzile unui utilizator. Dacă avem probleme în procesarea unei comenzi, vom folosi aceste informații pentru a contacta Utilizatorul.

Comentariile pe Cisnet.ro

Obținem consimțământul Utilizatorului prin e-mail înainte de a posta un comentariu sau review, pentru a posta numele său împreună cu comentariul.

Utilizatorii ne pot contacta în scris la adresa contact@cisnet.ro, în cazul în care doresc ștergerea unui comentariu. Îl vom elimina în cel mult 10 zile.

Serviciul clienți (suport)

Vom comunica cu Utilizatorii ca răspuns la întrebările lor, pentru a oferi serviciile pe care le solicită și pentru a gestiona contul de Utilizator. Vom comunica cu Utilizatorii prin e-mail sau telefon, în conformitate cu dorințele lor.

Sondaje sau concursuri

Din când în când putem oferi utilizatorilor posibilitatea de a participa la concursuri sau sondaje. Dacă utilizatorii aleg să participe, putem solicita anumite informații personale de la ei.

Participarea la aceste sondaje sau concursuri este complet voluntară și prin urmare, utilizatorii au de ales dacă să dezvăluie sau nu aceste informații.

Informațiile solicitate pot include informații de contact, informații demografice și preferințe personale. Putem folosi un furnizor de servicii terțe pentru a efectua aceste sondaje sau concursuri.

Utilizatorii pot solicita ștergerea acestor informații contactându-ne în scris la contact@cisnet.ro.

Înregistrare și asistențătehnică

Formularele găsite pe website-ul nostru sunt utilizate pentru a aduna informații de contact (cum ar fi numele, adresa de e-mail, informațiile de facturare și numărul de telefon) ale Utilizatorilor pentru a procesa comenzile sau pentru a răspunde la întrebări și solicitări.

Dacă utilizatorii trebuie să își schimbe informațiile despre contul personal, îl pot actualiza făcând modificarea în contul lor. Nu colectăm intenționat informații de la copiii cu vârsta sub 16 ani.

Cisnet păstrează înregistrările de interacțiune și asistență furnizate de utilizator (prin chat, telefon și e-mail) pentru a urmări istoricul contului și pentru a ajuta mai bine Utilizatorii noștri.

Când utilizatorii contactează Cisnet, pentru asistență la serviciile lor, li se va cere să ofere anumite informații care figurează în informațiile de înregistrare.

Aceste informații de înregistrare vor fi utilizate pentru a identifica utilizatorul. În cursul furnizării de asistență utilizatorilor, Cisnet, poate aduna informațiile de înregistrare cu informațiile dezvăluite în timp ce oferă asistență (informații de asistență).

Partajarea informațiilor cu terți

Vom împărtăși informațiile personale ale Utilizatorilor cu terți numai în modurile descrise în această Politică de confidențialitate. Aceste terțe părți includ procesoarele de carduri de credit, furnizorii de tehnologie aleși de utilizatori pentru a fi incluși în servicii și furnizorii de lățime de bandă.

Nu vindem informații personale ale utilizatorului către terți. De asemenea, putem dezvălui informațiile personale ale utilizatorului:

  • conform cerințelor legii, cum ar fi respectarea unei cesiuni sau a unui proces legal similar; societăților-mamă, asociate și filiale ale Cisnet, după cum este necesar pentru a furniza serviciile și pentru a ajuta operațiunile noastre de afaceri;
  • atunci când credem cu bună credință că divulgarea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a proteja siguranța utilizatorului sau siguranța altora, a investiga frauda sau pentru a răspunde la o solicitare a guvernului;
  • sau oricărei alte terțe părți cu acordul prealabil al Utilizatorului în acest sens. Cisnet, poate agrega informațiile reglementate de această politică de confidențialitate și le poate dezvălui în afara activității noastre.

Website-uri partenere, publicitate

Din când în când, putem include link-uri sau bannere pentru site-uri terțe, inclusiv site-uri care fac reclamă. Această politică de confidențialitate nu reglementează informațiile pe care le colectează aceste site-uri atunci când le vizitați.

Aceste site-uri pot ști că le-ați vizitat de pe site-ul nostru.

Securitate

Securitatea informațiilor personale ale Utilizatorilor este importantă pentru noi. Folosim standarde rezonabile din punct de vedere comercial pentru a proteja informațiile personale care ne sunt transmise, atât în ​​timpul transmiterii, cât și odată ce le primim.

Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere pe internet sau o metodă de stocare electronică nu este sigură. Când utilizatorii introduc informații sensibile (cum ar fi un număr de card de credit) pe formularele noastre de comandă, criptăm transmiterea informațiilor respective folosind tehnologia securizată a stratului de soclu (SSL).

Informații companie

  • Compania: SEO Services Plus
  • Adresa: Str. Vasile Goldiș, Alba Iulia
  • Telefon: 0358 100 900
  • Mobil: 0754 308 781
  • Email: contact@cisnet.ro

 

Back To Top