Sari la conținut

Politică de confidențialitate

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Ultima actualizare: [31.01.2024] Bine ați venit pe https://www.cisnet.ro (denumit în continuare „Website-ul”).

Această pagină descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale atunci când vizitați și interacționați cu Website-ul.

Prin utilizarea Website-ului, puteți fi solicitat să furnizați anumite informații personale care pot include, dar nu se limitează la:

  • Nume și prenume
  • Adresă de e-mail
  • Număr de telefon
  • Alte informații relevante pentru solicitările sau serviciile oferite de Website

Politică de confidențialitate: Date de navigare

Colectăm automat informații despre dispozitivul dvs. și despre modul în care interacționați cu website-ul nostru. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și altele.

Cum folosim informațiile

Informațiile personale colectate sunt utilizate în principal pentru a vă oferi serviciile solicitate și pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Website. Aceste informații pot fi folosite și în următoarele scopuri:

  • Procesarea comenzilor și oferirea serviciilor
  • Personalizarea conținutului și a ofertelor pe Website
  • Îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre
  • Comunicarea cu dvs. în legătură cu solicitările și întrebările dvs.
  • Asigurarea securității și protejarea împotriva activităților frauduloase

Partajarea informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau transfera informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a oferi serviciile solicitate sau în conformitate cu cerințele legale.

Puteți studia și politica noastră cookie. Ne angajăm să asigurăm securitatea informațiilor dvs. personale. Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat, pierderii sau alterării acestora.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, pentru a reflecta schimbările în practicile noastre sau în legislație. Vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa hello[at]cisnet.ro sau prin intermediul formularelor de contact disponibile pe Website.

Înapoi sus