Sari la conținut

Securitate WebSecuritate Web, importanța securității web pentru protejarea datelor sensibile, securizarea serverelor Linux și a platformelor de toate genurile.

Securitatea web este o preocupare majoră la ora actuală cu atâtea atacuri cibernetice. Cu toate acestea, mulți utilizatori nu acordă suficientă atenție protejării datelor lor sensibile atunci când navighează pe internet.

Acest lucru poate avea consecințe grave, deoarece hackerii și infractorii cibernetici sunt mereu în căutare de oportunități de a accesa informații personale și financiare.

De aceea, este esențial să folosim servicii și platforme web care pun securitatea în prim-plan, cum ar fi Cisnet.ro.

Securitate Web: mai multă siguranță

Cisnet.ro este o companie specializată în securitatea web și oferă soluții speciale pentru protejarea datelor sensibile ale utilizatorilor.

Importanța securității web nu poate fi subestimată, deoarece atacurile cibernetice pot avea consecințe devastatoare asupra vieții noastre digitale și chiar asupra vieții noastre reale.

Statisticile de securitate cibernetică indică faptul că există peste 2.200 de atacuri cibernetice pe zi. Un atac cibernetic având loc în medie la fiecare 39 de secunde.

De exemplu în SUA, o încălcare a datelor costă în medie 9,44 milioane de dolari, iar criminalitatea cibernetică va costa peste 8 trilioane de dolari până la finalul 2024.

Securitate Web: Phishing

Unul dintre cele mai mari riscuri la adresa securității web este reprezentat de phishing. Aceasta este o metodă prin care infractorii cibernetici încearcă să obțină informații personale, cum ar fi parolele sau numerele de card de credit, prin intermediul unor website-uri sau e-mailuri false.

Cisnet.ro pune la dispoziție un sistem avansat de detecție a phishing-ului, care poate identifica și bloca astfel de atacuri înainte ca utilizatorii să fie afectați.

Un alt aspect important al securității web este protejarea datelor în tranzit. Atunci când navigăm pe internet, informațiile noastre pot fi interceptate de către hackeri și utilizate în scopuri nelegitime.

Cisnet.ro utilizează protocoale de securitate avansate, cum ar fi SSL/TLS, pentru a cripta datele în timpul transferului. Acest lucru asigură că informațiile noastre rămân confidențiale și nu pot fi accesate de către persoane neautorizate.

Securitate Web: Malware

Un alt aspect important al securității web este protejarea împotriva malware-ului și a altor amenințări cibernetice. Cisnet.ro oferă soluții de securitate puternice, care pot detecta și bloca atacurile malware înainte ca acestea să poată infecta dispozitivele utilizatorilor.

De asemenea, platforma oferă actualizări regulate de securitate, pentru a se asigura că utilizatorii beneficiază întotdeauna de cele mai recente măsuri de protecție.

Un alt aspect important al securității web este protejarea împotriva atacurilor de tip DDoS. Aceste atacuri pot paraliza un website, făcându-l inaccesibil pentru utilizatori.

Cisnet.ro utilizează tehnologii avansate de detecție și prevenire a atacurilor DDoS, pentru a asigura că site-urile web ale clienților săi rămân disponibile și funcționale în orice moment.

Statistici internaționale

Statisticile privind criminalitatea cibernetică arată că un minim de 422 de milioane de persoane au fost afectate, conform înregistrărilor FBI privind criminalitatea pe internet, cu 900.944 de plângeri înregistrate în 2023. Peste 38 de miliarde de conturi vor fi încălcate în 2024, costul acestor încălcări estimat la 14 trilioane de dolari.

În concluzie, securitatea web este esențială pentru protejarea datelor sensibile și a vieții noastre digitale. Cisnet.ro este o companie de încredere care oferă soluții inovatoare pentru securitatea web.

Prin utilizarea serviciilor noastre, utilizatorii pot avea încredere că informațiile lor rămân confidențiale și protejate împotriva amenințărilor cibernetice. Nu lăsați securitatea dvs. la întâmplare și alegeți Cisnet.ro pentru a vă proteja datele sensibile.

Înapoi sus